Welkom, leuk dat je er bent!

Marketingcommunicatie, branding en beeldbewerking zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Zo is ook IMGFIX ontstaan. Voor, tijdens en na mijn marketingstudie was ik in mijn vrije tijd vaak in Photoshop te vinden. Ik had (en heb) een pure passie voor beeldcreatie. Zo maakte ik tijdens de studie al 'albumcovers' en flyers voor een klein studentikoos muzieklabel, bestonden mijn spiekbriefjes uit ingescande kauwgompakjes waarvan de ingrediënt-teksten werden vervangen door lastig te onthouden formules (nooit betrapt, de beeld-illusie deed ook toen al haar werk) en ga zo verder.   

Lange tijd (zo'n 15 jaar) ben ik vervolgens actief geweest als freelancer in communicatie -& brandingstrategie en begeleidde ik ook de totstandkoming van middelen, waarbij ikzelf vaak tekende voor een groot deel van de contentproductie. 

Omdat beeldcreatie mijn grote passie is en ik gewoon onrustig word wanneer ik een dag niet creëer, ben ik sinds 2019 fulltime voor digitale beeldbewerking gegaan. Do what you love, love what you do!

Mijn naam is Coen Tromp en ik help je graag aan betere beelden. 


Using Format